MAIN EVENT STRUCTURE

Malta, Portomaso Casino – 13th June – 16th June 2019

Buy-in GTD Stack Blinds Late Registration Modality
€550 + €50 €300.000 50.000 Day 1 – 40’
Day 2 – 45’
Day 3 – 60’
Within Level 1 of Day 2 1 Re-Entry per day

DAY 1/A (THURSDAY 13TH JUNE) AND 1/B (FRIDAY 14TH JUNE) – LEVEL DURATION 40 MINUTES Minutes

Level Small Blind Big Blind BB Ante Minutes Start Time Finish Time
1 50 100 - 40' 16:00 16:40
2 100 100 100 40' 16:40 17:20
3 100 200 200 40' 17:20 18:00
15 minutes Break – CR 25 chips 18:00 18:15
4 200 300 300 40' 18:15 18:55
5 200 400 400 40' 18:55 19:35
6 300 600 600 40' 19:35 20:15
Dinner Break – 60 minutes 20:15 21:15
7 400 800 800 40' 21:15 21:55
8 500 1.000 1.000 40' 21:55 22:35
9 600 1.200 1.200 40' 22:35 23:15
15 minutes Break 23:15 23:30
10 800 1.600 1.600 40' 23:30 00:10
11 1.000 2.000 2.000 40' 00:10 00:50
12 1.500 3.000 3.000 40' 00:50 01:30
15 minutes Break – CR 100 and CR 500 01:30 01:45
13 2.000 4.000 4.000 40' 01:45 02:25
14 3.000 5.000 5.000 40' 02:25 03:05
Fine Day 1/A e Day 1/B

DAY 2 (SATURDAY 15TH JUNE) – LEVEL DURATION 45 MINUTES

Level Small Blind Big Blind BB Ante Minutes Start Time Finish Time
15 3.000 5.000 5.000 45' 13:00 13:45
16 3.000 6.000 6.000 45' 13:45 14:30
17 4.000 8.000 8.000 45' 14:30 15:15
15 minutes Break 15:15 15:30
18 5.000 10.000 10.000 45' 15:30 16:15
19 6.000 12.000 12.000 45' 16:15 17:00
20 8.000 16.000 16.000 45' 17:00 17:45
15 minutes Break – CR 1.000 17:45 18:00
21 10.000 20.000 20.000 45' 18:00 18:45
22 15.000 30.000 30.000 45' 18:45 19:30
23 20.000 40.000 40.000 45' 19:30 20:15
Dinner Break – 60 minutes 20:15 21:15
24 25.000 50.000 50.000 45' 21:15 22:00
25 30.000 60.000 60.000 45' 22:00 22:45
26 40.000 80.000 80.000 45' 22:45 23:30
End of Day 2 (NOTE: Day 2 could continue until the Final Table is decided)

FINAL DAY (SUNDAY 16TH JUNE) – LEVEL DURATION 60 MINUTES

Level Small Blind Big Blind BB Ante Minutes Start Time Finish Time
27 40.000 80.000 80.000 60' 13:00 14:00
28 50.000 100.000 100.000 60' 14:00 15:00
15 minutes Break 15:00 15:15
29 60.000 120.000 120.000 60' 15:15 16:15
30 80.000 160.000 160.000 60' 16:15 17:15
15 minutes Break 17:15 17:30
31 100.000 200.000 200.000 60' 17:30 18:30
32 150.000 300.000 300.000 60' 18:30 19:30
Dinner Break – 60 minutes 19:30 20:30
33 200.000 400.000 400.000 60' 20:30 21:30
34 250.000 500.000 500.000 60' 21:30 22:30
15 minutes Break 22:30 22:45
35 300.000 600.000 600.000 60' 22:45 23:45
36 400.000 800.000 800.000 60' 23:45 00:45
15 minutes Break 00:45 01:00
37 500.000 1.000.000 1.000.000 60' 01:00 02:00
38 600.000 1.200.000 1.200.000 60' 02:00 03:00
Award Ceremony

NOTE: for organizational reasons, the Tournament Management reserves the right to make changes to the program.